idezojelek

Havas Henrik végtelenül aljas húzása borzolja a kedélyeket

Hova lehet még süllyedni?

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix az utóbbi napokban az olimpia bűvöletében élt. A magyar sportolók ismét bebizonyították, hogy kemény munkával és tehetséggel egy ilyen viszonylag kis lélekszámú nemzet is fel tud emelkedni a nagyok mellé, sőt számos esetben feléjük is tud nőni. Ma lesz a XXXIII. nyári olimpiai játékok záróünnepsége, a botrányos megnyitó után kérdéses, hogy újból meglepnek-e minket a franciák egy felkavaró műsorral. Az azonban bizonyos, hogy ez az olimpia volt a botrányok világversenye. A gendermázzal nyakon öntött megnyitótól, a fertőzött Szajnán át, egészen a vitatott nemű algériai bokszoló szerepeltetéséig. Félix nem szeretett volna írni ez utóbbi esetről, mert annyira felháborította, hogy úgy döntött, nem ad teret azoknak a baloldali hangoknak, akik védelmükbe vették ezt a jelenséget. Mert itt nem a sportoló volt a hibás, sokkal inkább a NOB, aki engedélyezte az indulását a nők között.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Imane Helif péntek este olimpiai bajnok lett. Úgy jutott el a döntőbe az algériai sportoló, hogy a magyar Hámori Lucát búcsúztatta a negyeddöntőben. Helif korábban megbukott a nemi teszteken, a tavalyi világbajnokságról ki is zárták emiatt, az olimpián viszont részt vehetett a női versenyben.  Az ügy nemzetközi botrányt kavart. Számos híres sportoló, Kásás Tamástól Kovács Istvánon, Bárdosi Sándoron át egészen Miló Viktóriáig felemelte a szavát a botrányos történet miatt. Azonban nem mindenkinél verte ki a biztosítékot a szégyenteljes, meglehetősen sportszerűtlen eset. Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője a közösségi oldalán reagált a széles körű felháborodást keltő ügyre, ahol védelmébe vette a vitatható nemű sportolót. Nem volt meglepő az sem, hogy a baloldali publicista, Tóta W. Árpád gyerekeknek szánt lapja, a Kispolgár is nőként mutatta be  Imane Helifet. 

A baloldali, liberális gendermániás közéleti szereplők megnyilvánulásai nem voltak váratlanok, azonban kevés visszhangot kapott a mindenhez is értő Havas Henrik témában írt posztja. A pökhendi, nagyképű, pikírt megjegyzéseiről és főként Fidesz-fóbiájáról ismert megmondóember odáig merészkedett, hogy felvázolt egy összeesküvés-elméletet a botrányos algériai bokszoló szerepeltetésével kapcsolatban:

(...) az oroszok a pénzükkel kézben tartják a nemzetközi szövetséget (...) abszolút nem véletlen, hogy ők, mármint az IBF tiltotta el az algériai Khelifet, de mivel az olimpiai ökölvívó versenyek rendezését elvonták tőlük, ezért a rendező Nemzetközi Olimpiai Bizottság tartva magát az előírásokhoz, engedélyezte az indulását. El is indult 66 kilóban az algériai, és a fél világ iszonyodva nézte, hogyan üti ki olasz ellenfelét. Az oroszok elérték, amit akartak.(...) Ebben az egész őrületben egyedül Hámori Lucát sajnálom. Nem azért, mert kikapott, hiszen az benne van a versenyben, de amit műveltek vele, elsősorban a Fidesz-médiában, az egy katasztrófa."

Havas látta, hogy az ország közvéleménye, leszámítva néhány szélsőliberálist elítélte az esetet, végtelenül aljas taktikát választott. Az egész gyomorforgató Helif-ügyet egy hirtelen fordulattal megpróbálta a kormány ellen fordítani. Mondván, az egész ügyet az oroszok idézték elő és természetesen a fideszes politikusoknak kapóra jött az egész botrány, mert így látványosan Hámori Luca mellé tudtak állni és igazolni tudták a genderlobbi előretörését.

Valahogy mindig az a helyzet a baloldalon, ha a kormánynak, Orbán Viktornak igaza lesz egy-egy ügyben (majdnem mindenben), akkor az csak a véletlen, vagy csakis Putyin műve, meg egyébként az egész nem is úgy történt, a gonosz és legfőképpen tehetségtelen jobboldali média találta ki az egészet.

– Havas Henrik kétségbeesett posztját olvasva egy kérdés merül fel: Hova lehet még süllyedni? – gondolta magában Felhévizy, majd leült megnézni a magyar érmeket. Mert azokat senki nem veheti el Magyarországtól.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.