Orbán Balázs: Ha Brüsszel nem hagyja, hogy megvédjük a határainkat, akkor a migránsokat elküldjük oda

Magyarország nem kér az illegális migrációból.

Forrás: Facebook2024. 08. 26. 22:41
ORBÁN Balázs
Tihany, 2024. augusztus 23. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kuratóriumi elnöke beszél a tihanyi Tranzit Fesztivál Göröngyös úton - Mit kell tartalmazzon a magyar nagystratégia? címû pódiumbeszélgetésén 2024. augusztus 23-án. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A brüsszeli polgármester szerint a migránsok felforgatnák a brüsszeliek mindennapjait!” – írta a közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs felidézte: Philippe Close brüsszeli polgármester szerint a magyar kormány azon terve, hogy az EU-s nyomásgyakorlásra válaszul egyirányú jegyet biztosít az illegális migránsoknak az EU fővárosába, kárt okozna a brüsszelieknek.

Jó reggelt kívánok! Bezzeg nekünk, magyaroknak nem okoz kárt az illegális migráció? A nagy EU-s szolidaritás és együttérzés addig tart, amíg nem az ő bőrükre megy a játék!

– írta Orbán Balázs, hozzátéve: A magyar álláspont viszont egyértelmű: 

Magyarország nem kér az illegális migrációból. És ha Brüsszel nem hagyja, hogy megvédjük a határainkat, akkor sem maradhatnak illegális migránsok Magyarországon. Akkor elküldjük őket Brüsszelbe!

Borítókép: Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kuratóriumi elnöke beszél a tihanyi Tranzit Fesztivál Göröngyös úton – Mit kell tartalmazzon a magyar nagystratégia? című pódiumbeszélgetésén 2024. augusztus 23-án (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.