Pályázatot hirdetett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Közel egy hónapig lehet jelentkezni ösztöndíjra a hátrányos helyzetű, tehetséges, az általános iskola 2., 3. osztályos kitűnő vagy jeles tanulóinak.

2024. 08. 29. 12:07
Girls,Sitting,At,Desk,In,Classroom,,Using,Smartphones,Together,During
Girls sitting at desk in classroom, using smartphones together during lesson in school.Illusztráció, gyerekek egy iskolában
Fotó: BearFotos
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országos ösztöndíjpályázatot hirdet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a 2024/2025-ös tanévre hátrányos helyzetű, tehetséges, az általános iskola 2., 3. osztályos kitűnő vagy jeles tanulóinak.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat azt közölte az MTI-vel, hogy akinek tartósan kitűnő a tanulmányi eredménye, akár felsőfokú tanulmányai végéig is megkaphatja a támogatást. A pályázatokat szeptember 30-ig lehet postára adni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, 1066 Budapest, Teréz krt. 24. címre, a jelentkezési űrlap elérhető a gyermekmentő szolgálat honlapján (www.gyermekmento.hu). 

A pályázat célja a rossz anyagi körülmények között élő (családjában az egy főre jutó átlagjövedelem havonta nettó 55 000 forint alatt van a családi pótlékot is beleértve), szociálisan hátrányos helyzetű, de kiemelkedő képességű, tehetséges és kitűnő tanulmányi eredményű tanulók támogatása

 – írták.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: BearFotos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.