Gázolt a vonat, szünetel a forgalom Gyálnál

A baleset a Budapest–Lajosmizse vonalat is érinti.

2024. 09. 02. 9:20
Budapest, 2022. március 23. A MÁV Start Zrt egyik 480-as sorozatszámú, Bombardier gyártmányú, négytengelyes villanymozdonya (villamos erõgépe) által vontatott gyorsvonat-szerelvény érkezik a fõváros Nyugati pályaudvarának rendezõterére (j). Balra egy Stadler FLIRT típusú zónázó vonat halad Esztergom felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gázolás miatt szünetel a vasúti forgalom Gyál és Pestszentimre között – tudatta a Mávinform. Tájékoztatásuk szerint 

az Ócsáról Kőbánya-Kispestre hétfő reggel elindult S21-es vonat Gyálnál ütött el egy embert, a helyszínelés ideje alatt, várhatóan 9-10 óráig szünetel a forgalom az érintett szakaszon.

Hozzátették, a baleset miatt a Budapest–Lajosmizse vonalon hosszabb eljutási időre lehet számítani. Az S21-es lajosmizsei vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között nem közlekednek, helyettük az S50-es, Z50-es vonatokat lehet igénybe venni a Mávinform tájékoztatása szerint.

Gyál és Kőbánya-Kispest között az utasokat pótlóbuszok szállítják

– tették hozzá. Felhívták a figyelmet arra, hogy az érvényes vasúti jegyeket elfogadják a menetrend szerinti párhuzamos Volánbusz-járatokon. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.