Gyurta Dániel megható gesztust tett

Egy pillanat alatt aranyozta be 12 gyermek napját.

Forrás: Kemma2024. 09. 13. 14:01
GYURTA Dániel
Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntese a segélyszervezet adventi adománygyûjtési célkitûzéseit ismertetõ sajtótájékoztatón a segélyszervezet országos központjában, Budapesten 2023. december 3-án. Fotó: Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurta Dániel múlt hét pénteki, tatabányai fellépésének bevételével támogatják a nehéz sorsú gyerekeket – írja a Kemma.

Az úszólegendából lett sportdiplomata a rendezvény belépődíját teljes egészében a Szent Ágota Alapítványnak ajánlotta, így a százezer forintos bevételt az otthonban élő tizenkét gyermekre fordítják majd. Kovács Anita területi igazgató elmondta, a pénzből játékokat vásárolnak majd a gyermekotthonban élőknek, olyanokat, amelyek nemcsak a szórakozást, de a fejlődést is lehetővé teszik. 

A portál hozzáfűzi, az adományozásban az is közrejátszhatott, hogy Gyurta július közepén lett édesapa.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.