Jon Bon Jovi mentette meg egy öngyilkosságra készülő nő életét + videó

Éppen ott forgatott videóklipet.

Forrás: Vanity Fair2024. 09. 13. 11:50
Jon Bon Jovi Fotó: Robyn BECK / AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jon Bon Jovi mentette meg egy öngyilkosjelölt életét Nashville-ben. A zenész éppen dolgozott, egy videóklipet forgatott egy hídon, de közben feltűnt neki, hogy egy nő átmászott a korláton, és le akart ugrani – írja a Vanity Fair

A nőt szóval tartotta a stáb egyik tagja, miközben a Grammy-díjas zenész megközelítette, és beszélgetni kezdett vele. Kisvártatva a nő úgy döntött, mégsem dobja el az életét, Bon Joviék pedig átemelték a korláton. A zenész megölelte a nőt, beszélgetett még vele, és együtt sétáltak le a hídról. 

A Metro Nashville Rendőrkapitányság szerdán az X-en köszöntötte Jon Bon Jovit, és azt írták, hogy Bon Jovi segített rávenni, hogy biztonságosan jöjjön le a Cumberland River feletti párkányról. A tweetben John Drake rendőrfőnök hozzáfűzte: „Mindenkire szükség van, hogy segítsünk egymás biztonságában.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.