„Lázár János ilyen Magyar Péter-szintű embereket szokott reggelizni”

Menczer beárazta Magyart: „Ismerjük a fajtáját, az ilyen csak nőkkel bátor”

2024. 09. 03. 17:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Lázár János néhány napja találkozóra hívta Magyar Pétert. Remélem, a Peti ezt is közvetíteni fogja!” – írta közösségi oldalán a kormánypártok kommunikációs igazgatója a mai hírekre reagálva. Menczer Tamás úgy fogalmazott:

De most komolyan! A Petin háromszor kell pelenkát cserélni, amíg odaér Lázár Jánoshoz. Ismerem Lázár Jánost, a politikai és retorikai képességeit pedig mindenki ismeri. Lázár János ilyen Magyar Péter-szintű embereket szokott reggelizni…

Bejegyzése végén a politikus hozzátette, hogy ismeri ezt a fajta embert, Magyar Péter csak a „nőkkel bátor” . Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Lázár János közzétette saját közösségi oldalán a Magyar Péterrel folytatott levelezését. 

A Tisza Párt elnöke a MÁV helyzete miatt kért találkozót korábbi főnökétől, azonban a közlekedési miniszter szerint utólag megváltoztatta a feltételeit, könnyen lehet, hogy arra játszik, hogy ne valósuljon meg a „várva várt” találkozás.

„Megtisztelő, hogy alkalmasnak tart arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca legyek, de ismert politikai elköteleződésem miatt erre sem szándékom, sem lehetőségem nincs. Fogalmazhatnék úgyis: reality igen, reality show nem” – üzente közösségi oldalán Magyarnak Lázár. 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.