Magyar Péter megpróbálta leállítani a riportert, amikor Vogel Evelin állításairól kérdezték

Magyar Péter szerdán este nyilatkozott korábbi barátnője, Vogel Evelin Index.hunak adott interjújáról. A politikus mélységesen csalódott és árulásként élte meg a történteket, egyúttal tagadott bizonyos állításokat. Vogel korábban többek között arról beszélt, hogy a politikus erőszakos természetű, mostani közéleti pályafutása öncélú, és ő maga kis híján párkapcsolati erőszak áldozata lett.

2024. 09. 25. 21:50
Magyar Péter és Vogel Evelin. Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index.hu-n szerda reggel jelent meg egy interjú Vogel Evelinnel, Magyar Péter volt barátnőjével. A nő többek között arról beszélt, hogy politikai karrierje elején Magyarnak nem voltak konkrét tervei, „nem akart változást az országban”, a bosszú hajtotta, amiért kihajították korábbi állásaiból.

– Mélységes csalódás, hogy egy olyan ember, akinek megkértem a kezét, az elárul engem és elárulja a pártot – reagált Magyar Péter szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Vogel Evelin állításaira, amelyeket nagyrészt hazugságnak nevezett. Mint mondta, az interjú szövegezése hasonló volt a márciusi, a volt felesége, Varga Judit által adott nyilatkozathoz. Magyar ezzel arra utalt, hogy mindkét interjú mögött a kormánypárt szándékait sejti.

Magyar Péter megismételte a korábbi, Facebookon tett állítását, miszerint Vogel Evelin tudomása szerint „havi 5 millió forintot kap” a Fidesz egyes vezetőitől – hivatkozott általa hallomásból szerzett információkra a Tisza elnöke.

A szerda esti ATV-s interjú során látszott, hogy Magyar Pétert zavarja a téma, és igyekezett leállítani a műsorvezetőt, mondván, ez az ügy nem országos jelentőségű. Vogel Evelinnel kapcsolatban azt a taktikát alkalmazta, hogy egyszer szeretettel beszélt róla, máskor pedig igyekezett lejáratni. Elmondta például, hogy szerettek volna segíteni neki, figyelmeztetni, hogy „ne közeledjen a Fideszhez”. Később viszont, utalva Vogel Evelin édesanyja által elkövetett gazdasági bűncselekményekre, amelyek miatt az asszony évekre börtönben is került, azt mondta anyáról és lányáról: „nem esett messze az alma a fájától”. Az Index.hu interjúja kapcsán hangsúlyozta: nagyon rosszul esett neki mindaz, ami ott elhangzott, és mélységesen csalódott az interjúalanyban.

Emlékezetes: Vogel szavaiból az derül ki, hogy Magyar először azt sem tudta, pontosan mit szeretne tenni frissen jött ismertségével, majd akkor kezdett el tudatosabban politizálni, amikor a nő bemutatta neki befolyásos ismerőseit.

Az Index.hu-nak adott interjúból kiderült, hogy Magyar rendszeresen pocskondiázza munkatársait, „a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott”.

Magyar erőszakos természete Vogellel való párkapcsolatában is visszaköszönt, a nő arról számolt be, hogy egy alkalommal dühödten nekiugrott, a kis híján tettlegességig fajuló vitában a nő – és gyermeke is – sírva fakadt. Vogel a politikussal kapcsolatban kiemelte: ő nem az, akinek látszik, és nem is mert válaszolni arra a kérdésre, hogy „kicsoda valójában Magyar Péter?”.

Magyar kijelentette: Vogel Evelin korábban őt és párttársait zsarolta, ami miatt feljelentést tesz, és az egyébként a kormányellenességét az interjúban is hangoztató hölgy a Tisza elnöke szerint a Fidesz embere. Vogel Evelin erre reagálva arról írt ma délután, hogy nem gondolta volna, a Tisza elnöke ilyeneket állít majd róla, és válaszul kijelentette: sosem zsarolta sem a politikust, sem más párttagokat. Magyar Péter korábbi párja hangsúlyozta, meg fogja védeni magát a nyilvánosság előtt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.