Orbán Balázs: Én itt vagyok, én minden magyar európai parlamenti képviselővel szívesen vitatkozom + videó

Hiába ajánlott új időpontot Magyar Péternek a köztévé, a Tisza Párt vezére ezt is elutasította.

Forrás: HÍRTV2024. 09. 18. 20:47
Forrás: HÍRTV
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor Magyar Péter teret és felületet kaphatna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Így reagált a miniszterelnök politikai igazgatója arra, hogy hiába ajánlott új időpontot Magyar Péternek a köztévé, a Tisza Párt vezére ezt is elutasította.

Orbán Balázs a Hír TV-nek elmondta:

Én itt vagyok, én minden magyar európai parlamenti képviselővel szívesen vitatkozom, eddig is szívesen megtettem, voltak olyanok, akik kiálltak, és voltak olyanok, akik nem. Rajtam most sem fog múlni

– tette hozzá a kormányfő politikai igazgatója.

Orbán Balázs ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy Magyar Péter az egész magyar nyilvánosságot telekürtölte az elmúlt hónapokban azzal, hogy „vele senki nem áll szóba, senki nem hajlandó vitatkozni, és senki nem hívja a köztévébe”.

A köztévé munkatársai most azonban lehetőséget kínáltak a Tisza Párt elnökének, valamint Orbán Balázsnak, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. Azonban Magyar Péter az árvízre hivatkozva lemondta a csütörtök esti élő vitát, azt állítva, hogy ő a gátakon fog homokzsákot pakolni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.