Távozott pozíciójából Karácsony Gergely kabinetfőnöke

Balogh Samu szerint ő maga döntött felmondása mellett.

Forrás: HVG, Index2024. 09. 27. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely kabinetfőnöke, Balogh Samu nem tölti be tovább pozícióját – erősítette meg a HVG-nek adott nyilatkozatában a politikus.

Balogh Samu a lapnak azt mondta, ő döntött a felmondás mellett, azonban az Index korábban arról írt, hogy a főpolgármester rúgta ki őt. A volt kabinetfőnök arról nem nyilatkozott, hogy a közeljövőben milyen pozícióban várható részéről további politikai szerepvállalás a fővárosban – elmondása szerint „ez a jövő zenéje”.

Az Index úgy tudja, hogy Balogh helyére az a Szentirmai Judit kerül majd, aki 2019 óta tevékenykedik a Városházán, önkormányzati főtanácsadói és közigazgatási szakreferensi szerepkörben.

Borítókép: Balogh Samu (Forrás: Facebook/ Balogh Samu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.