Lerántották a leplet Magyar Péter hazugságairól + videó

A Hír TV Célpont című műsora részletesen bemutatta Magyar Péter botrányait.

2024. 09. 27. 19:43
Strasbourg, 2024. július 16. Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője érkezik a párt sajtótájékoztatójára Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án. MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú riportot készített Magyar Péterről a Hír TV Célpont című műsora, bemutatva a Tisza Párt elnökének a legnagyobb hazugságait. Az adásban részletesen kitértek Magyar Péter diszkóbotrányára, amikor júniusban az Ötkert nevű szórakozóhelyen randalírozott, majd az őt videózó egyik férfitől elvette a telefonját, később pedig a Dunába dobta a készüléket. 

Ahogy azt lapunk megírta, Magyar tette a hatóságok szerint lopásnak minősül, azonban az EP-képviselő a mentelmi jog mögé bújva próbálja elodázni az ügy tisztázását.

A műsorban emlékeztettek arra is, hogy korábban Magyar Péter többször azt állította a választási kampány során, hogy nem veszi fel az európai parlamenti mandátumát, továbbá azt mondta, hogy megszüntetik a mentelmi jogot, azonban a pártelnök mégis beült az EP-be, így pedig mentelmi joghoz jutott. Kitértek rá, hogy Magyar Péter azt bizonygatta, keményen fog dolgozni az EP-ben, azonban munkaidő közben a Keleti pályaudvarnál sörözött.

Az árvízi védekezés kapcsán is valótlanságot állított Magyar Péter, amikor azt mondta, hogy sem katonák, sem katasztrófavédelmi dolgozók nem vesznek részt az árvíz elleni harcban. Azonban több ezer katona és rendvédelmi dolgozó volt jelen a gátakon. 

A Célpont stábja bemutatta azt is, hogy Vogel Evelin, Magyar Péter korábbi barátnője az Indexnek adott interjúban egyebek mellett arról is beszélt, hogy nem meri elmondani, hogy ki is valójában Magyar Péter, viselkedése pedig nem azt tükrözte, amit mondott.

Agyhalott. Így jellemezte még közvetlen munkatársai egy részét is Magyar Péter. Nehéz eset volt és amit mondott, a visszajelzései, azok mindig negatívak voltak. Tehát elmondta, hogy minden rossz, hogy mindenki, aki neki dolgozik, az rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, meg mindenki agyhalott és most nem azt mondom, hogy a szervezeten belül mindenki agyhalott, de hogy ezt nagyon sokszor ezt mondta és valójában az én munkámat is leszarozta folyamatosan

– mondta a volt barátnő.

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (Fotó: MTI/Purger Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.