Alaposan meglepődhet, aki a hétvégén HÉV-re száll

Pótlóbusz közlekedik majd.

Forrás: MTI2024. 10. 18. 16:02
Közlekedés - Gödöllő - H8-as HÉV
illusztráció Fotó: MTVA/Jászai Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A H8-as HÉV csak az Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között jár az október 19–20-i hétvégén, Cinkota és Kerepes között pótlóbuszok járnak karbantartás miatt – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben pénteken.

A Cinkota és a Kerepes HÉV-megálló között két pótlóbusz közlekedik. A H8-as Kistarcsa, kórház érintésével, illetve a H8E pótlóbusz, amely ott nem áll meg.

A karbantartás ideje alatt a H9-es HÉV indulási időpontjai kismértékben módosulnak, valamint a 175-ös autóbuszra Cinkota H-nál a buszforduló belső peronjánál, míg a 480-as Volánbusz-járatra a buszforduló külső peronjánál – a parkoló mellett, a HÉV-pótló buszok végállomásán – lehet felszállni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.