Egyetlen kérdést tett fel a kommentelőknek Noszály Sándor ügyében a pszichológus, mire felrobbant a szekció

Velős volt.

Forrás: Facebook2024. 10. 18. 14:18
Noszály Sándor, egykori teniszező Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átböngészte a kommenteket Almási Kitti pszichológus egy közszereplőt érintő bejegyzés alatt, mert kíváncsi volt, miként reagálnak az emberek egy olyan hírre, ami egy ismert ember pszichés betegségéről szól – írja közösségi oldalán a szakértő, és a közéleti történéseket szemlélve nem nehéz rájönni, hogy Noszály Sándor korábbi teniszező ügyéről lehet szó, akiről nemrég kiderült, hogy bipoláris zavarban szenved.

Kár volt, felfordult a gyomrom

– fogalmaz Almási Kitti, aki hozzáfűzi, ennyi rosszindulatra, tudás hiányából fakadó sületlenségre, maró gúnyra, buta tippelgetésre nem számított. Viszont feltett nekik egy fontos kérdést. 

„Azt az egyetlen kérdést érdemes lenne minden kényszeresen kommentelő embernek megforgatnia magában, mielőtt elkezd gépelni: ha őt, a gyerekét, a testvérét, barátját érintené ez a kérdés, akkor neki milyen érzés lenne olvasni azt a hozzászólást, amit éppen készül leírni??” – tette fel a kérdést, mire négy órával később a kommentszekció felrobbant. Valaki azt írta, lassan kihal az empátia az emberekből a többi értékes tulajdonsággal együtt, míg más arra panaszkodott, a helyzet siralmasan aggasztó. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.