Alsónadrággal a fején próbálta álcázni magát a váci rabló, azonban pórul járt

A 23 éves férfi nem tudta megtéveszteni a rendőröket.

2024. 10. 11. 13:55
Budapest, 2024. június 29.
Rendõrautó közlekedik a Blaha Lujza tér környékén.
MTVA/Lapis Renáta
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
illusztráció Fotó: MTVA/Lapis Renáta
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete ruhában, arcát egy alsónadrággal eltakarva ment be egy férfi október 9-én az esti órákban egy váci boltba. Kezében egy nyitott sniccer volt, amellyel az eladóhoz lépett és pénzt követelt. Amikor a nő nem adta át az összeget, a férfi meglökte, a kasszából kivette az ott lévő pénz egy részét, majd elfutott – írta meg a Police.hu portál.

A bejelentést követően a váci rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az üzlet kamerafelvételeinek elemzését és a tanúk kihallgatását. A rablással gyanúsítható férfit alig egy órán belül azonosították. Több helyen keresték, végül a város egyik garázsában, egy kempingágyon fekve találtak rá, és a pénzt is hiánytalanul lefoglalták.

Előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán mindent beismert. 

Elmondta, hogy szállón lakott, ahonnan kitették. Mivel nem volt pénze, elhatározta, hogy bemegy egy helyi boltba és ott szerez. Ehhez furcsa módszert választott: alsónadrágot vitt magával, amelyet maszkként használt, jobb híján egy sniccerrel kiegészítve a „felszerelést”. A nyomozók F. Márkót őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Lapis Renáta)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.