Búcsúlevelet hagyott az elkeseredett férfi, meglepő helyen bukkantak rá a rendőrök

Kutyákkal és drónnal is kutatták.

Forrás: Police2024. 10. 25. 13:17
rendőrautó
illusztráció Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levelet hagyott hátra egy Tiszaújváros környékén elő férfi, amelyben leírta, hogy véget akar vetni az életének, majd az autójával együtt köddé vált, így október 22-én nem sokkal háromnegyed három előtt ezt valaki be is jelentette a rendőrségen – közölték

Azonnal meg is kezdték a keresést, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjának ügyeletese egy korábbi telefonhívás alapján be is határolt egy területet, amerre a férfi járhatott, és Oszlár külterületén megtalálták az eltűnt autóját. Értesítették a kutyás és a drónos egységet is. 

Fotó: Police

A drón kameráján keresztül egy napraforgótáblában felfedezték a keresett férfit, aki a földön hevert. Néhány percen belül odaértek az eszméletlen férfihez, aki a sérülések miatt a karján sok vért vesztett, így az egyik járőr elszorította a vérző kart, illetve nyomókötést tett a sebekre, miközben betakarták a kihűlés megelőzéséért.

A Tevékenységirányítási Központ ezzel párhuzamosan értesítette a mentőszolgálatot, akik a helyszínre érkezve tovább folytatták a sérült ellátását, majd stabil egészségi állapotban kórházba szállították.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.