Akkorát újít az MVM novembertől, hogy erre biztosan felhúzza a szemöldökét

Az MVM Next egyetemes szolgáltatásában minden ügy közös online felületen lesz intézhető november 4-étől – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 10. 25. 12:42
Budapest,,Hungary,-,Jan,4,,2024:,Mvm,Headquarters,In,Budapest.
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November elejétől a cég korábbi, csak áram- és csak gázügyintézésre alkalmas online felületei és applikációi már nem lesznek elérhetők, az MVM Next minden, egyetemes szolgáltatásban ellátott lakossági és nem lakossági ügyfele csak ugyanazon az online ügyfélszolgálati oldalon, és az MVM Next elnevezésű applikációban tudja intézni energiaügyeit november 4-étől.

Példaként említik, hogy itt lehet megtekinteni az áram- és földgázszámlákat, diktálni a mérőállásokat.

Az MVM Next arra kéri az egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfeleit, hogy ha még nem tették meg, töltsék le az MVM Next néven megtalálható mobilalkalmazást, illetve regisztráljanak az Mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat oldalon elérhető online ügyfélszolgálatra.

A közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy az online ügyfélszolgálat használata számos előnnyel jár, az ügyfelek hatékonyabban követhetik nyomon gáz- és villanyszámláikat, mivel mindent megtalálnak egy helyen, automatikusan értesülnek új számláikról. Látható lesz a korábbi számlatörténet, az új számla pedig egyszerűen, akár mentett bankkártyával is fizethető. Továbbá egy helyen lehet kezelni több ingatlan energiaügyeit is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.