Kapucnival rejtegette az arcát a bíróságon a miskolci késelő tinédzser + videó

Letartóztatják, de fellebbeznek.

Forrás: Boon2024. 10. 15. 17:21
a tárgyalás előtt Fotó: Boon/Mogyorósi Zsolt Pipó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bíróság elé állították azt a 20 éves vattai férfit, aki vasárnap hajnalban egy vitában leszúrt egy 15 éves arnóti fiút Miskolcon. A fiatal egy kapucnis felsővel próbálta elrejteni az arcát a sajtó munkatársai elől, a bíróság a fiú letartóztatásáról döntött – írja helyszíni tudósításában a Boon

A bíróság szerint a gyanúsított kiemelt tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekményt követhetett el, amely 2–8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A bíróság álláspontja szerint a várható büntetés súlyos mértékére figyelemmel a terhelt szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani, és ez még nem minden. Úgy vélik, fennáll a bizonyítás veszélyeztetésének lehetősége is, és nem zárható ki, hogy a tanúkat kedvezőbb vallomás megtételére bírná rá.

Ezek miatt a bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentettek be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.