Kiderült, miért nem jelent meg a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a Kétfarkú Kutyapárt elnöke

A politikus várhatóan a következő ülésen teszi le az esküjét.

2024. 10. 07. 16:46
Kovács Gergely, Kétfarkú Kutyapárt Fotó: FICSOR MARTON Forrás: Mandiner/ Ficsor Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány nappal ezelőtt, október 4-én megalakult a Fővárosi Közgyűlés. Az alakuló ülésen, amelyen a fontos és a működést alapvetően befolyásoló döntéseket nem sikerült meghozni, Kovács Gergely, a XII. kerület polgármestere kivételével minden képviselő jelen volt. 

Kovács Gergely hiányzásával kapcsolatban lapunk kérdéseket intézett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt sajtóosztályához. Arra voltunk kíváncsiak, hogy miért nem vett részt a párt társelnöke az alakuló ülésen és mikor fogja Kovács letenni a képviselői esküjét.

Az MKKP válaszában kiemelte, Kovács Gergely 

megpróbált idomulni a fővárosi zöld- és közlekedéspolitikához, és biciklivel indult el Csillebércről a közgyűlésbe. Este 10-re ért a Városházához. Valójában váratlan betegség miatt nem tudott jelen lenni.

Mindez annak fényében különösen érdekes, hogy Kovács egy nappal korábban még képes volt levezényelni a XII. kerületi önkormányzat alakuló ülését.

A párt emellett közölte, senkinek sem kell aggódnia, Kovács Gergely a Fővárosi Közgyűlés következő nyílt ülésén várhatóan leteszi a képviselői esküjét. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.