Lezárások lesznek az M0-son és az M7-esen

Forgalmi és közlekedési információk szombat reggel.

2024. 10. 12. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burkolatfelújítási munkálatok miatt péntek estétől újabb szakaszos sávzárás van az M0-s autóút M3-as autópálya és Megyeri híd közötti szakaszán – közölte az Útinform.

A várhatóan október 18-ig zajló építési ütem munkálataira és korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és menetidőnövekedésre számíthatnak a közlekedők.

  • Október 13–18. között az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autópálya csomópontjának környezetében egy sávon haladhat a forgalom.
  • Október 14–17. között az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 73-as számú Dunakeszi dél csomópontot megelőző szakaszon lezárják a külső sávot.

 

Lezárás az M7-esen

Burkolatfelújítási munkálatok miatt hétfőn hajnaltól az M7-es autópálya Budaörsi csomópontjában a Budaörsi pihenőhely felől az M7-es autópálya Balaton irányú felhajtó ágon félpályás zárást vezetnek be. A várhatóan október 18-ig zajló építési ütem munkálataira, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és a menetidő jelentős növekedésére lehet számítani.

Október 14–18. között az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a Budaörsi pihenőhely felől az M7-es autópályára felhajtó ágon a külső sávot lezárják. A munkavégzés idején a pihenőhely és a Budaörs, Sport utca irányából is az M7-es autópályára történő felhajtás egyaránt biztosított lesz.

 

Balesetek, torlódások

Az Útinform szombat reggeli összefoglalója szerint a 49-es főúton két helyütt is baleset történt. Emiatt félpályás lezárást vezettek be Kocsord belterületén, a 24-es kilométernél, illetve Jármi térségében, a 10-es kilométernél.

Csőtörés miatt vezettek be félpályás útzárat a 6-os főúton, Pécs és Szentlőrinc között.

Az 1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es kilométer között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötő út csomópontjában felújítási munkát végeznek. A főutat lezárták, a forgalmat önkormányzati utakra terelik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.