Megint elszabadult egy állat az autópályán + fotó

Ezúttal az M7-esen kaptak el egy ámokfutót.

Forrás: Facebook2024. 10. 08. 13:42
illusztráció Fotó: MTI/Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, mágnesként vonzzák az elszökött, szabadon kószáló állatokat az autópályák, ezúttal az M7-esen kellett intézkedniük a rendőröknek – adta hírül a közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Így történt ez hétfőn is, amikor egy barna kutya tűnt fel Érd és Törökbálint között. A helyszínre érkező rendőrök gyorsan véget vetettek az ámokfutásnak, még mielőtt komolyabb baj történt volna. Szigeti László és Ács Tibor rendőr törzsőrmesterek az Érdi Civil Állatmentőkkel befogták, majd pórázra vették a riadt ebet. 

Ezután egy gyors csipbeolvasás következett, amelyből azonnal ki is derült, hogy ki a tulajdonos, így sikerült hazajuttatni a négylábút. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.