Menczer Tamás: Elkezdett hiányozni Vadai Ágnes!

A kormánypárti politikus szerint soha nem gondolta volna, hogy ez meg fog történni.

2024. 10. 09. 13:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról lapunk is beszámolt, Magyar Péter az ellenzék vezetőjeként mutatta be magát az Európai Parlamentben, és úgy fogalmazott, magyar emberek millióinak nevében beszél. 

A néppárt legújabb üdvöskéje arra volt kíváncsi, hogy szerinte Magyarország hogyan lett éltanulóból mára hivatalosan „az unió legszegényebb és egyben legkorruptabb országa”. 

Beszédes, hogy Magyar Péter bírálta Magyarország gazdasági semlegességét, és belpolitikai témákra fókuszált, így például szót ejtett Orbán Balázs ’56-al kapcsolatban elhangzott mondatairól is, ahelyett, hogy az uniós soros elnökségről beszélt volna. Menzer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója közösségi oldalán nem is hagyta szó nélkül a szereplést:

 

A balosok az Európai Parlamentben olyan színvonal alattiak, hogy – bár soha nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen – elkezdett hiányozni Vadai Ágnes!

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.