Hétfő reggel ezzel indítunk: nagyinterjú Kövér Lászlóval, az Országgyűlés elnökével

A Magyar Nemzetnek adott exkluzív interjút az Országgyűlés elnöke.

2024. 10. 06. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Exkluzív interjút adott a Magyar Nemzetnek Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki a tőle megszokott markáns és világos helyzetértékelésben vázolta fel a belpolitikai viszonyokat és a nemzetközi kihívásokat.

A beszélgetésből megtudhatjuk, mit gondol a házelnök azokról a véleményekről, amelyek szerint válságban van a Fidesz. A politikus markáns véleményt fogalmazott meg a baloldal elmúlt másfél évtizedéről, valamint ezzel összefüggésben elemezte a Magyar Péter-féle politikai formációt.

Szó esett az interjúban arról is, hogy milyen súlyos kihívások előtt áll az ország, és mire lehet alapozni az elmúlt 14 év kormányzati eredményeiből. A Fidesz választmányi elnöke kifejtette véleményét a jegybankelnök és a gazdasági miniszter közötti pengeváltásról is.

A beszélgetésben terítékre került a közösségi média szerepe és a celebpolitizálás, valamint választ kaptunk a házelnöktől arra a kérdésre, milyen állapotban van a demokrácia a nyugati világban.
Kövér László meghatározta az amerikai elnökválasztás tétjét, és egyértelműen üzent a magyar politikai életet kívülről befolyásolni szándékozó erőknek.

Az interjút a hétfői Magyar Nemzetben és a lap online felületén olvashatják.

 

Borítókép: Kövér László (Fotó: Katona Vanda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.