Orbán Viktor: Ha csinálunk valamit, csináljuk komolyan! + videó, galéria

A miniszterelnök adta át a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémiát.

2024. 10. 12. 18:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevesebb mint három év alatt épült fel a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia, amelyet szombat délelőtt ünnepélyes keretek között adott át Orbán Viktor miniszterelnök. A megnyitóünnepségen a kormányfő mellett beszédet mondott az akadémia névadó elnöke, a háromszoros olimpiai, 31-szeres világ- és 29-szeres Európa-bajnok Kovács Katalin, valamint Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője is.

 

Ha csinálunk valamit, csináljuk komolyan!

– idézte fel az avatási ünnepséget Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán, ahol fényképeket is megosztott az eseményről.

Világszínvonalú kajak-kenu akadémiát hoztunk létre. Adott az elsőrangú sportpálya, adott a színvonalas oktatás és a jó közösség is. Minden megvan, ami a sikerhez kell

– méltatta a létesítményt új videójához írt bejegyzésében a kormányfő.

Borítókép: Orbán Viktor a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémián (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.