A mégsem főszerkesztő-helyettes süllyeszti tovább az Indexet

Az Index.hu egyik vezető pozícióját ajánlották neki, de két „álmatlan éjszaka” után nem vállalta.

Magyar Nemzet
2020. 07. 31. 10:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legfrissebb, ma hajnali hír, amely végigfutott a balliberális médiában, hogy Tevan Imre, az (ex?) Index egykori főszerkesztő-helyettese meggondolta magát, amivel Facebook-rajongói táborát örvendeztette meg. Előtte egy napig úgy tűnt, ő lesz a kettes számú vezető, de két álmatlan éjszaka után mégsem vállalta a posztot.

Cáfolja viszont, hogy az őt ért támadások miatt fújt volna visszavonulót, aminek némiképp ellentmond, hogy éppen a közösségi oldalán gyűjti most be a vállveregetéseket, és felsorolt néhány indokot tette magyarázatául, amit a balliberális média – kivéve az Index.hu – bőséggel szemléz, magyaráz.

Szerinte képtelenség lenne összehozni egy csapatot, amely „legalább elfogadható minőségben át tudja venni a felmondott kollégáktól” a portál működtetését. Az is kérdőjel számára, hogy kinek lenne a helyettese – Szombathy Pál vagy Sztankóczy András lesz-e főszerkesztő? –, emellett egyre inkább nem tetszett neki az, ahogyan (leendő?) munkaadója, Bodolai László nyilatkozik a médiában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.