Gulyás Gergely: A Fidesz lett a néppárt legsikeresebb pártja

Kormánypárt EP-választáson soha nem kapott akkora bizalmat Magyarországon, mint amekkorát a Fidesz–KDNP kapott idén – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Forrás: hirado.hu2019. 05. 26. 23:06
GULYÁS Gergely
Budapest, 2019. május 26. Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kormánypárt EP-választáson soha nem kapott akkora bizalmat Magyarországon, mint amekkorát a Fidesz–KDNP kapott idén, és minden bizonnyal több mandátuma lesz a pártszövetségnek, mint amennyi eddig volt – hangsúlyozta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Mint mondta, a Fidesz lesz az egész néppárt, sőt, az európai jobboldal legsikeresebb pártja.

Az Európai Néppárt sokat vesztett a mandátumaiból, ami igazolja a Fidesz kommunikációját, miszerint ha a néppártok megszűnnek néppártok lenni és nem képviselik már a saját társadalmi rétegeiket, azon mindenki veszít – fogalmazott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.