Merész támadás balról: Szentesi Éva szerint elrohad itt minden

Hamisan énekel a liberális kórus.

2021. 07. 15. 8:15
null
Forrás: Képernyőfotó - YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liberálisok valóban mindent megtesznek, hogy keresztbe tegyenek a magyar pedofiltörvénynek. Mindenkit bevetnek külföldön és Magyarországon is, akit lehet. Sorban állnak a ballib celebek, hogy felháborodásuknak adjanak hangot, s ezzel természetesen befolyásolják a követőiket, rajongóikat.

Ezúttal Szentesi Éva liberális írón, bloggeren, a nem éppen kormánypárti WMN.hu munkatársán volt a sor, aki a 168 Órának adott interjút, ahol természetesen ő is csatlakozva a liberális fősodorhoz, belerúgott egyet a pedofiltörvénybe:

„ […] Az én környezetem liberális és elfogadó. Rengeteg barátomat érinti a pedofiltörvény. Van olyan barátom, aki elköltözött Magyarországról az itthoni politikai helyzet miatt. Régebben fontosnak éreztem a kiállást közügyekben. Mostanra inkább úgy érzem, hogy semmi értelme nincs hangosan elmondani, kapni nagyon sok lájkot meg rengeteg hozzászólást, aztán semmi nem változik. […] Nem tudom, mi változna akkor, ha elköltöznék. Máshol élnék. És? Ez itt attól még ugyanúgy elrohadna. Ezt a csomagot sehol nem lehet letenni.”

Mondhatni tipikus az érvrendszer, amit Szentesi használ. Kijelenti, hogy az ő környezete liberális és elfogadó, nem is lehetne más. De azért a nagy elfogadásban még véletlenül sem veszi figyelembe a másik oldal érveit. Ex katedra kijelenti, hogy itt, Magyarországon minden rohad, ezért nem is kíván elköltözni (!), mert akkor sem változna az égadta világon semmi. Az írónő, tehát a gonosz népnyúzó, homofób és egyébként is antidemokratikus kormány ellenére marad Magyarországon, bár elmondása szerint számos ismerőse már elmenekült erről a szörnyű helyről.

Az mindenesetre megnyugtató, hogy nem üldözi el innen ez a fránya kormány, sőt továbbra is meglehetősen kényelmes életet élhet bestselleríróként és az egyik legfelkapottabb netes magazin szerzőjeként. Ehhez pedig semmi másra nincs szükség, mint arra, hogy időről időre kiálljon „az igaz ügy mellett”.

Jó egy ilyen befogadó és elfogadó közeghez tartozni.

Azt pedig, hogy éppen most mi az aktuális igaz ügy, amiért harcolni kell és verni kell a tamtamot, minden érintett megtudja időben, hiszen másról sem szól a ballib média. Hol a klímakatasztrófa, hol az SZFE, hol a BLM-mozgalom, hol pedig az a gonosz, kirekesztő pedofiltörvény.

Csak int egyet a nemzetközi ceremóniamester, és a liberális kórus dalolni kezd. A magyar emberek azonban már felismerik a hamis hangokat, jó fülük van, nem lehet őket átverni.

Borítókép: Illusztráció – Képernyőfotó – Forrás: YouTube.com

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.