Országszerte zivatarok jönnek viharos széllökésekkel

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúlon 17 és 21, keletebbre 21 és 27 fok között alakul.

Forrás: MTI2020. 08. 31. 17:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éjszaka többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de kezdetben a Tiszántúlon, hajnalban a középső országrészben kevesebb lesz a felhő. Eleinte a Dunántúlon, Duna-Tisza közén, majd keleten is többfelé várható kiadós eső, zápor, zivatar.

Kedden kezdetben középen, majd másutt is felszakadozik, késő délután csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Az ország nagy részén szórványosan, keleten reggel, délelőtt még többfelé alakul ki eső, zápor zivatar, majd délutántól egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Az északi, északnyugati szél több helyen erős, éjszaka és kedden a Dunántúlon néhol viharos lesz, majd a keleti országrészben éjszakától a szél délnyugatira fordul. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok kötött várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúlon 17 és 21, keletebbre 21 és 27 fok között alakul.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.