Áprilisban választás: a lényeg, hogy minél aktívabbak és tudatosabbak legyünk

Elindult a Magyar Nemzet online választási műsora, a Billegő körzet. Semmi sincs lefutva.

György Zsombor
2018. 01. 12. 10:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg sokan arról beszélnek, hogy az egyetlen nyitott kérdés a kampányban az, vajon kétharmaddal vagy négyötöddel győz a kormánypárt április 8-án, addig az elemzők egyetértenek abban, hogy a Fideszt rendszeresen túlmérik a kutatások. Az ellenzéki pártok kampányának indulása pedig mérsékelheti lemaradásukat.

A Magyar Nemzet áprilisig rendszeresen jelentkezik a kampányhoz és a választáshoz kapcsolódó anyagokkal, nem titkolt célunk az aktivitás és a tudatosság növelése. Online kiadásunk kéthetente beszélgetős műsorral is jelentkezik, amelynek házigazdája Pápay György publicista, a Viszlát, Kétharmad! Mozgalom vezetője, állandó szakértői pedig Ember Zoltán (Iránytű Intézet) és Tóth Csaba (Republikon) lesznek. A műsorban rendszeresen megszólalnak majd ismert közéleti személyiségek, ellátogatunk az érdekes körzetekbe, és interaktív térképekkel is segítjük majd a tájékozódást. 

Indulunk!

(Videónkat itt is elérheti.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.