SÜTI IS LESZ?
Míg sokan a kései szüretelésű édes borokban látnak desszertet, aki házias süteményre vágyik, ne hagyja el csalódottan a mulatságot! Kitelepült cukrászatok mellett mi a helyi Csicsörke Műhelyt ajánljuk, házi lekvárok és szörpök, különleges sütemények lesznek a kínálatukban.Nem bűn az, ha a vidék borából valaki ecetet szeretne készíteni. Bodrogkeresztúron hozzáadott adalékanyagok nélkül, 100% tokaji borból, természetes úton, biológiai erjesztéssel készült ecetkülönlegességeket kínálnak! Míg nagyanyánik ezzel savanyítottak és tettek el télire zöldségeket, addigra mi talán csak a salátánk dresszingjekor gondolunk rá. Ne a zöld flakonos, ipari ecetre gondoljunk tehát, hanem olyan ízes esszenciákra, amelyeket gyümölcságyon, hosszú és különleges eljárással készítenek. Az Acetánai Ecetmúzumban azt is megtudhatjuk, miért volt ez gyógyhatású, nagy becsben tartott folyadék.