1. Készíthetünk neki gluténmentes lisztekből (rizs- vagy kukoricaliszt + tojás) kikevert sűrű masszát, amibe a besózott húsokat megmártjuk, majd ezeket forró zsiradékban készre sütjük.
1. Készíthetünk neki gluténmentes lisztekből (rizs- vagy kukoricaliszt + tojás) kikevert sűrű masszát, amibe a besózott húsokat megmártjuk, majd ezeket forró zsiradékban készre sütjük.
2. A panírozáshoz a húst vagy zöldséget rizslisztbe, tojásba, majd kukorica- és burgonyapehely keverékébe forgatjuk.
3. A panírt megbolondíthatjuk különböző magvakkal (amennyiben nem vagyunk rá allergiások). Ajánlott lehet: szezámmag, lenmag, amarant, dió, tökmag.
4. Rendszeresen lehet sütni gluténmentes kenyeret is a családnak, amelyből megmaradt darabokat apró kockára vágjuk, és tepsiben szétterítve 50 fokon lassan kiszárítjuk. A kiszáradt kenyérkockákat mozsárban az összetöröm. Ez is kiváló panírozáshoz.
Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.