Mit főzzünk a pünkösdi hosszú hétvégén? Íme 3 teljes menüsor

A pünkösdi hosszú hétvégén sem egyszerű megtervezni, hogy mi legyen az ebéd.

null

Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi ebéd kitalálása. Ha a főétel meg is van, a desszerttel vagyunk gondban. És akkor mi lesz a levessel? Ne ess kétségbe, mutatunk pár szuper receptet – már csak azt kell kitalálnod, az „A”, a „B” vagy a „C” menüt készíted el.

„A” MENÜ

  • SPÁRGAKRÉMLEVES ROPOGÓS BACONNEL
  • KRUMPLIS RAKOTT CSIRKE
  • MENNYEI HABROLÓ >>>
  • Csirkés rakott krumpli
    Fotó: Mindmegette

    „B” MENÜ

  • TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES
  • SPÁRGA ROSTON SÜLT CSIRKÉVEL ÉS HOLLANDI MÁRTÁSSAL
  • EPRES-TÚRÓKRÉMES TORTA (SÜTÉS NÉLKÜLI RECEPT)
  • A „C” menü és a teljes cikk ITT érhető el.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.