Ha önt is zavarja, hogy a házilag készített kovászos uborka leve zavaros a kaportól és a kenyértől, akkor mutatunk egy szuper trükköt, amivel ez könnyedén megelőzhető – olvasható a mindmegette.hu cikkében.
Ha önt is zavarja, hogy a házilag készített kovászos uborka leve zavaros a kaportól és a kenyértől, akkor mutatunk egy szuper trükköt, amivel ez könnyedén megelőzhető – olvasható a mindmegette.hu cikkében.
Kovászos uborka készítésekor a kaprot és a kenyeret egy sűrű szövésű anyagban helyezzük be az üvegbe. Így nem lesz zavaros a lé, és egyben kiemelhetjük őket, ha elkészültünk vele.
(1,5 literes üveghez)
Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a csirkeszárnyat mindenki szereti, kicsik és nagyok egyaránt. Imádjuk a csontról lerágcsálni az édes-sós, ropogós, ragacsos sült csirkeszárny, és még azt se bánjuk, hogy utána körömkefével kell súrolni a kezünket, hiszen a szárnyat nem lehet evőeszközzel enni: Az eredeti amerikai ragacsos csirkeszárny.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.