Venezuelából szeretettel: cachapa, a varázslatos palacsinta

A Cachapa, Venezuela jellegzetes palacsintájának nagy előnye, hogy ha nem sütjük pokoli hőfokon, akkor elronthatatlan a recept, a feltétek pedig könnyedén variálhatóak – írja a Mindmegette.

null

Ez a venezuelai finomság, ami többek között csemege kukoricából, tojásból és kukoricalisztből készül, percek alatt összeállítható egy turmixgép segítségével. Kiváló választás ez reggelire, ebédre, vagy vacsorára, ugyanis édesen és sósan is készítheted. A feta-aszalt paradicsom kombó kifejezetten ajánlott, ha görög-venezuelai házasságot tervezünk! 

HOZZÁVALÓK:

A tésztához:

  • 4 cső kukorica
  • 3 dkg kukoricaliszt
  • 1 db tojás
  • 1/2 tk só
  • 1/2 tk cukor
  • 1/2 tk bors
  • 1 csipet csilipor
  • 2 ek olaj
Fotó: Videa/Mindmegette

A feltéthez:

  • 10 dkg gomolya sajt
  • 1 db jalapeno paprika vagy 5 dkg savanyított jalapeno
  • 1/2 csokor koriander
  • 1 db lime

Az elkészítést bemutató videó ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.