időjárás 31°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Kovács Zoltán: A helyszíni szervezők mérlegelésére bízzuk a fővárosi rendezvények megtartását

Ezt eszi Jennifer Aniston reggelire, ebédre, vacsorára

Forrás: Mindmegette
2021.10.18. 16:22
borítókép

Bár Jennifer Aniston 52 éves, 20 évet simán letagadhatna. Karcsúságát még a szupermodellek is megirigyelhetnék. De vajon mi lehet a titka? A Mindmegette megmutatja.

REGGELI

Mivel Jennifer az időszakos böjt (intermittent fasting), vagyis a 16:8-as diéta híve, ami az élelmiszerfogyasztást napi 8 órára korlátozza, egyáltalán nem eszik reggelit - mondta a Radio Times-nak. Helyette egy pohár zellerlével indítja a napot, utána pedig jöhet a meditálás és az edzés – írja a Hello Magazine.

2016-ban, mielőtt elkezdte a diétát, az Elle magazinnak így nyilatkozott: „Miután felkelek, megiszom egy pohár citromos vizet, majd jöhet egy shake vagy avokádó tojással, ami az egyik nagy kedvencem.”

Fotó: Nina Prommer / MTI/EPA/Nina Prommer

EBÉD

Az Elle-nek korábban azt mondta, hogy az ebédje általában nagyon egyszerű, valamilyen zöldség vagy saláta fehérjével.

2019-ben, Jen személyi edzője, Leyon Azubuike a Women's Health-nek elárulta, a klienseinek általában azt tanácsolja, hogy egyenek tápanyagban gazdag, egészséges szénhidrátokat, fehérjéket, valamint zöld leveleket. „Imádom az avokádót, a kókuszolajat, a lazacot, a halolajat - minden, amiben telítetlen zsírsav van, tökéletes.” Valószínűleg a színésznő is gyakran fogyasztja ezeket.

A teljes cikkből kiderül, milyen ételekkel zárja a napot a színésznő.