Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogy készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Most új, Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!
A Sütisuli videósorozatából minden sütéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphat.
Új sorozatot indított Sütisuli néven a Mindmegette. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe.
Olyan alaptechnikákat tanulhattok meg, melyek segítségével magabiztosan álltok majd neki bármilyen desszert elkészítésének, legyen az egy születésnapi torta, egy töltött kalács vagy egy profiterol.
Az első részben a tökéletes piskóta elkészítését ismerhettük meg, a második részben pedig a klasszikus, omlós linzertészta titkát árulta el Ildikó. Majd a házi leveles tészta, az égetett tészta és a macaronkészítés volt porondon.
Később megtudtuk, hogy készül a kelt tészta, belőle pedig a fonott kalács, de Ildikó megmutatta a legfinomabb gesztenyés bejgli és a mézes krémes receptjét is.
Megtanultunk szalagos fánkot és oroszkrémtortát sütni, a múlt héten pedig kiderült, hogy készül a szív alakú mousse torta tükörglazúrral.
Most pedig elérkeztünk a palacsintasütéshez, és ha azt megtanultuk, színezhetjük, rétegezhetjük, és máris kész a szemet gyönyörködtető szivárványos palacsintatorta.