Hot-dog sonkával és karamellizált hagymával

Egyszerű és finom. Kóstolja meg!

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A megtisztított hagymákat felszeleteljük, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén kb. 10 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
  2. Megszórjuk cukorral, meglocsoljuk az ecettel, és addig pároljuk, amíg elfő a folyadék. Levesszük a tűzről, sózzuk és borsozzuk, majd melegen tartjuk.
  3. A kifliket hosszában kettévágjuk, és 220 fokos sütőben 3 percig sütjük. A virsliket 2-2 szelet sonkába tekerjük, és megsütjük a felforrósított olajon.
  4. tejfölt összekeverjük a római köménnyel és egy csipet csilivel. A kiflik alsó részére 1-1 virslit teszünk és megkenjük a tejföllel, majd ráhalmozzuk a karamellizált hagymát. Végül befedjük a másik fél kiflivel.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Hot-dog sonkával és karamellizált hagymával (Fotó: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.