Krumplis lángos, ahogy a Nagymama csinálja

A krumplis lángos házi receptje, amelyet egyszerűen ki kell próbálni.

null

Az élesztőt felfuttatjuk. (A felmelegített tejbe beletesszük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt.) A krumplit megfőzzük és összetörjük – ismertette a mindmegette.hu. 

Egy nagyobb tálba beletesszük a lisztet, a csipet sót, majd az összetört krumplit és nagyjából összedolgozzuk. Utána mehet bele a tojás, majd két evőkanál olaj és az élesztő. Jól összegyúrjuk, kidagasztjuk

Egy konyharuhával letakarjuk és hagyjuk megkelni, ez 30-40 percet vesz igénybe. Ha megkelt, ujjnyi vastagra kinyújtjuk és felvagdaljuk, majd forró olajban kisütjük.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.