A milánói makaróni elkészítéséhez forró serpenyőben egy kevés olajon lepirítjuk a megtisztított fokhagymát és vöröshagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát.
Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst, majd pár perc alatt összesütjük – ismertette a tennivalókat a mindmegette.hu.
Ha ezzel elkészültünk, felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Al dentére főzzük a makarónit, majd a ragut összeforgatjuk a lecsöpögtetett tésztával. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával, majd előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tészta tetején.
Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)