Próbálta már? Tyúkhúsleves sütőben főzve

A különleges húsleves elkészítéséhez a tyúkot részeire szedjük, majd 200 fokos sütőben 10 perc alatt körbepirítjuk, mert így ízeket nyerünk!

null

A zöldségeket megpucoljuk és feldaraboljuk, mint a klasszikus húslevesnél, a zöldséghéjakat pedig kifőzzük. Erre azért van szükség, mert sokkal jobb ízt ad majd, mint bármilyen más ételízesítő – írta a Mindmegette.hu. 

A levestésztán kívül minden hozzávalót egy fazékba rakunk, beleértbe a megtiszított májat is. 

Felöntjük húst a leszűrt zöldséglével és vízzel addig, hogy tele legyen a lábas vagy fazék, amiben készítjük. 

Ezután megsózzuk, majd 85 fokos sütőbe téve 7 óra alatt készre sütjük a levest. Tálaláskor a húslevest leszűrjük, aztán kifőtt levestésztával kínáljuk.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Mindmegette.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.