Egy titka van a legfinomabb sonkás-borsós tésztának

A főzési folyamat vége felé kell nagyon figyelni.

null

A sonkás-borsós tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és egy nagyobb serpenyőben, kevés olajon üvegesre pároljuk. 

Hozzáadjuk az aprított fokhagymát, néhányat keverünk rajta, majd hozzáöntjük a kockákra vagy csíkokra vágott sonkát. Jól összepirítjuk, majd beletesszük zöldborsó is – ismertette a receptet a Mindmegette.hu. 

Néhány perc után felöntjük a tejszínnel, és a liszttel csomómentesre kikevert tejjel, és összeforraljuk, hogy egy sűrűbb ragut kapjunk. 

Fűszerezzük sóval, borssal. A tésztát a szósszal összekeverjük, a tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal.

Hozzávalók:


 

Borítókép: illusztráció (Forrás Mindmegette.hu)


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.