Elfogták az esztergomi szatírt

A férfi gumicukorral csalta magához a gyerekeket.

MN
2017. 06. 29. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az esztergomi rendőrkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett – egy 49 éves dorogi lakos ellen – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a gyanúsított 2017. június 19-én 12 órakor Esztergom-Kertváros területén egy 7 és egy 6 éves kislány előtt szeméremsértő módon mutogatta magát, önkielégítést végzett. A lányoknak előzőleg gumicukrot kínált, az édességgel csalta őket magához.

A férfi kedden 16 óra 40 perckor ismét megjelent a bűncselekmény helyszínének környékén, és leszólított két gyermekkorút, azonban a lányok megijedtek és elszaladtak. A rendőrök szerdán 23 óra 30 perckor Esztergomban, a Martsa Alajos utcában elfogták a férfit. Járművét átkutatták, és az utastérből egy zacskó gumicukrot is lefoglaltak.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.