Gyilkosság történhetett Kiskunhalason

Egy 43 éves férfit keres a bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrség.

MN
2017. 06. 13. 17:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiskunhalasi tűzesetben megtalált férfi halálával összefüggésben felmerült a bűncselekmény gyanúja – írja a Police.hu.

A családi ház 2017. június 13-án 7 óra körül gyulladt ki, az ingatlanban megtalálták az ott lakó 51 éves férfi holttestét. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából, és az ennek során beszerzett elsődleges orvosszakértői vélemény alapján felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben keresik a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki. A nyomozók kérik, hogy aki az alábbi képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.