Késsel fenyegettek két fiatalt Kőbányán

A rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit.

MN
2017. 06. 13. 18:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kőbányai rendőrök felfegyverkezve elkövetett rablás miatt vettek őrizetbe egy 25 éves férfit – írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint P. Sándor kedden a hajnali órákban a főváros X. kerületében, Kőbánya-Kispest vasútállomáson késsel fenyegetett meg két 19 éves fiút, hogy adják át az értékeiket. A fiúk ijedtükben átadtak egy mobiltelefont és egy hordozható mobiltöltőt.

A férfi a rablás után elmenekült a helyszínről, a kiérkező járőrök a személyleírás alapján rövid időn belül a helyszín közelében elfogták. P. Sándort gyanúsítottként hallgatták ki, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást. A gyanúsított őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.