Lelőtte kislányát egy miskolci férfi

Véletlenül sülhetett el a pisztoly, az apát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

MN
2017. 06. 12. 21:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Belehalt sérüléseibe az a kilencéves lány, akit hétfőn a saját apja lőtt meg egy pisztollyal, a rendőrség eddigi adatai szerint véletlenül.

A hatóságokat az anya értesítette a kora esti órákban, mint elmondta, élettársa valahogy eltalálta a fegyverrel közös gyereküket.

A rendőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan elsődleges ellátás után kórházba szállították a gyermeket – az áldozaton azonban már nem lehetett segíteni.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra szállították az apát, akit gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanújával számoltatnak el, kihallgatása cikkünk megjelenése idején is tart.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.