Lezuhant egy kisrepülő Tökölön

Két ember vesztette életét.

MN
2017. 06. 16. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezuhant egy kisrepülő a Pest megyei Tökölön pénteken 15 óra 20 perc körül – írja a Police.hu. A baleset következtében két férfi vesztette életét.

A rendőrség tájékoztatása szerint a város repülőterén eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le egy vitorlázógép.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium keretében működő Közlekedésbiztonsági Szervezet arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ők is vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek kiderítése érdekében. Nem a felelősséget, hanem azokat az okokat vizsgálják, amelyek a tragédiához vezettek. Céljuk, hogy megelőzzék a hasonló baleseteket.

A szerencsétlenül járt jármű egy magyar lajstromjelű „motoros vitorlázógép” – tették hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.