Meghalt a Dunába esett testvérpár

Megtalálták az eltűnt kislány holttestét, testvére a kórházban hunyt el.

MN
2017. 06. 28. 11:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtalálta a rendőrség szerda délelőtt annak a kislánynak a holttestét, aki két napja merült el a Dunában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán közölte azt is, hogy testvére, akit egy uszály legénysége kimentett, ugyancsak életét vesztette. A kisfiú kedden a kórházban hunyt el.

A két testvér hétfőn délután merült el a Dunában. A tízéves fiút egy közelben horgonyzó uszály legénysége mentette ki a folyóból, a mentők kórházba vitték. A kislányt viszont elsodorta a víz, ezért a keresésére indult a katasztrófavédelem hajója és búvárszolgálata is.

A rendőrség a gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított büntetőeljárásban egy személyt gyanúsítottként hallgatott ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.