Mumifikálódott holttestre bukkant a frissen vett lakásban

A helyi lap szerint már több éve heverhetett magára hagyva a holttest.

MN
2017. 06. 14. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy mumifikálódott holttestre bukkantak egy szolnoki lakás vevői kedd délelőtt – írja a Szóljon.hu. A vásárlók árverésen, előzetes megtekintés nélkül vették a Puskás Tivadar körúton lévő lakást, úgy tudták, lakatlan és beköltözhető állapotú. A vevő tudta, hogy zsákbamacskát vesz, de arra azért, amit talált, nem számított.

A helyi lap szerint már több éve heverhetett magára hagyva a holttest. A szomszédok szerint a nappaliban, az ágyon fekve találták meg a szerencsétlenül járt embert, akit még nem azonosítottak. Ha a lakás korábbi lakója, akkor egy ötven év körüli férfi lehet, aki nyolc-tíz éve költözhetett be. A szomszédok szerint nem nagyon látták a férfit, csak egyszer-kétszer találkoztak vele, miután beköltözött.

A háznál szerdán nagy volt a sürgés-forgás, halottkém, rendőrök és helyszínelők jártak ki-be a lépcsőházban. A megyei rendőrség sajtóreferense csak annyit nyilatkozott, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.