Nagyon sok sör veszett oda Debrecennél

Mintegy harminc raklapnyi Kőbányai borult le egy kamionról az M35-ös autópályán.

György Zsombor
2017. 06. 12. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a debreceni éjszakából hazafelé tartók dobálták tele az M35-ös autópálya mentén az árkot, hanem egy italszállító jármű rakományának végezte ott. A baleset a város határában történt hétfő kora délután, az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint a debreceni hivatásos tűzoltók még kora délután is a helyszínen dolgoztak, az anyagi kár mértékéről még nincs információjuk. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya Budapestről Debrecen felé vezető oldalát az ondódi lehajtónál lezárták.

A távirati iroda képein látszik az is, hogy sok üveg szerencsésen megúszta a balesetet, néhányat valaki szépen egymás mellé is állított. Ezek a palackok szó szerint leestek a kamionról. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.