Többször megszúrtak egy férfit Nagykanizsán

A 37 éves sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

MN
2017. 06. 06. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bűnügyi őrizetbe vettek a zalai rendőrök egy 62 éves nagykanizsai férfit, aki hét késszúrással életveszélyes sérülést okozott egy 37 éves embernek – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint hétfőn 10 óra 34 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi házban egy férfi a volt élettársát és annak ismerősét akarja bántalmazni. A helyszínre érkező rendőrök a férfit rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt feljelentették.

A járőrök, távozásuk közben még az udvarban kiabálásra lettek figyelmesek, ezért visszamentek a lakásba, ahol korábban intézkedtek. A házba lépve tetten érték a gyanúsítottat, aki a szobában tartózkodó férfit szurkálta egy késsel. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.