Baleset miatt több kilométeres a dugó az M1-es autópályán

Három kamion ütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán.

MTI
2017. 07. 06. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csámpai Attila elmondta, hogy Budapest felé a 25-ös kilométernél, Herceghalom közelében három kamion ütközött össze ráfutásos balesetben. Az egyik kamion vezetője a fülkébe szorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Több kilométeres torlódás alakult ki, mert az érintett szakaszon a kiömlő rakományok miatt teljes szélességében lezárták az autópályát. Veszélyes anyag nem került az úttestre – fűzte hozzá a szóvivő.

Az Útinform információi szerint a 39-es kilométernél lehet letérni az autópályáról az 1-es főútra, majd Biatorbágynál, a 21-es kilométernél lehet visszahajtani a sztrádára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.